Maksutavat

Voit ostaa meiltä turvallisesti. Tarjoamme asiakkaillemme useimmin käytetyt maksutavat ja korkean turvan. Käytämme 128-bittistä SSL-salausta ostoskorijärjestelmässämme. Emme KOSKAAN tallenna luottokorttien numeroita tai muuta salaista tietoa, kun asiakkaamme suorittavat maksutapahtumia verkossa. Siksi hakkerit tai varkaat eivät koskaan pääse käsiksi asiakkaidemme maksutietoihin.

Voit maksaa kaupassamme seuraavilla maksutavoilla:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard, Maestro tai American Express)
  • Pankkikortit (Visa, MasterCard)
  • Klarnan lasku ja Klarnan osamaksu
  • Paypal

Klarna-lasku

Klarna-laskulla saat 14 vuorokautta maksuaikaa

Tarjoamme yhdessä Klarnan kanssa mahdollisuutta ostaa laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet kotiisi ennen niiden maksamista. Voit valita, maksatko koko summan kerralla vai osissa. Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, ja tarjoaa maksupalveluita kuluttajille ja myyjille 14 maassa. Klarna tekee verkko-ostamisesta helpompaa. Heidän missionsa on tehdä maksamisesta niin helppoa, turvallista ja sujuvaa kuin mahdollista.

Maksaminen luottokortilla

Mitä kortteja otatte vastaan?

Hyväksymme maksut Mastercardilla, Visalla, Visa Electronilla, American Expressillä ja Maestron korteilla. 

Milloin korttiani veloitetaan?

Korttiasi ei veloiteta tehdessäsi tilauksen. Jos palautat tuotteita, summa hyvitetään takaisin luottokorttitilillesi.

Ovatko luottokorttitietoni turvassa?

Korttitietosi on salattu SSL-teknologian avulla tietojesi turvaamiseksi. Korkeita standardeja noudattava salausjärjestelmä takaa, että ostosten tekeminen luottokortilla kaupasamme on turvallista, eikä tietoihisi missään tilanteissa päästä käsiksi kolmansien osapuolien toimesta.

3DS-todennus

Kassaprosessimme hyödyntää 3DS-todennusta (Visan, MasterCard SecureCoden ja American Express SafeKeyn käyttämä järjestelmä). Nämä palvelut varmistavat, ettei olemassa olevaa luottokorttitiliäsi käytetä luvatta tehdessäsi meillä ostoksia. Mikäli haluat saada asiasta lisää tietoa tai kohtaat ongelmia vahvistusprosessissa, otathan yhteyttä suoraan luottokorttisi myöntäneeseen tahoon. Meillä ei ikävä kyllä ole mahdollisuuksia vaikuttaa maksujen vahvistusprosesseihin, emmekä siksi voi valitettavasti auttaa vahvistuksia koskevissa kysymyksissä.

Paypal

• Voit turvallisesti ja kätevästi lähettää ja vastaanottaa maksuja käyttämällä PayPalia.

• Taloudelliset tietosi pidetään yksityisinä käyttäessäsi PayPalia, ja saat jokaisesta PayPalin kautta tekemästäsi maksusta sähköpostivahvistuksen.

• Jos haluat tietää lisää PayPalista maksutapana tai tilin avaamisesta PayPaliin, käythän ystävällisesti PayPalin verkkosivustolla.

• Kun teet tilauksen, sen loppusumma vähennetään PayPal-tililtäsi. Tilin käyttöön ei liity muita maksuja.